Spring Break

Vi startet ferien med en heidundrade fest der Gina fikk mer enn nok innabors og avsluttet kvelden tidlig. Morro var det uansett, og vi koste oss masse! Vi var også på Kino og så «Divergent», veldig gøy!

Gina og Cecilie på kino

Gina og Cecilie på kino

Gina på fest

Gina på fest

Dagen derpå ble en slapp dag som vi brukte på å planlegge første event i ferien; biltur! Mandag morgen var Gina og jeg oppe alt for tidlig (vekkerklokka: 05:30) for å ta bussen til flyplassen der vi skulle plukke opp bilen «vår». Ikke hvilken som helst bil heller:

Så kjørte vi rundt hele øya vi bor på (Oahu), pluss en liten «svipptur» over fjellet da vi skulle levere tilbake bilen. Motorveien her er litt anderledes (les: dritstor og forvirrende), så vi rota oss bort skikkelig da vi skulle levere tilbake bilen. En tur som skulle ta 10 minutter tok hvertfall 1 time. Vi måtte bokstavlig talt på andre siden av øya for å kunne snu. Men vi fant frem tilslutt, og hadde en kjempefin jentetur med musikk og bass i bilen med taket ned og håret løst!

Siden vi tross alt er i «Syden» måtte vi også ha en dag dedikert til dette. Det var en varm dag på solsengen i «hagen» vår, der vi badet i klorvann og solkrem om hverandre. DEILIG! Det var nesten litt for varmt den dagen, og ingen vind, så til tider hadde man intet valg enn å hoppe i det iskalde bassenget vårt.

Torsdag tok Gina og jeg en gåtur til Waikiki og en liten spontanshopping på vei til Honolulu Zoo der vi tilbrakte deler av dagen. Veldig fin park, med studentrabatt på inngangsbilletten. Den var akkurat passe stor og hadde masse spennende dyr med alt fra elefanter, flodhester, kuer og gjeiter.

Siste dag (i dag) bestod av snorkling, legger ut en video fra dagen i morgen.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s